Koncert: DEATH DTA + Obscura

EUROPEAN THOUGHT PATTERNS – TOUR 2016. Organizacija: MH Concerts & Serbian Hellbangers. Cena ulaznice: 2600 dinara u pretprodaji, 3000 dinara na dan koncerta
Nikada scena nije prežalila preranu smrt tvorca i ultimativnog vladara Death Metal zvuka, nikada nije i sigurno je da nikada neće! Odlaskom legendarnog Chuck Schuldinera ostala je praznina koju niko nikada nije uspeo da popuni i večni krik mnogih koji su ostali gladni i žedni njegovog maestralnog dela.

Baš zahvaljuući svim tim nepreglednim armijama poštovalaca širom sveta, nakon više godina razmišljanja i planiranja stvoren je DEATH DTA. Bend sačinjen od najbližih prijatelja i saradnika Chuck Schuldinera. Ekipa vrhunskih muzičara rešena da fanovima ponudi žive izvedbe besmrtnih hitova legendarnog benda i da ujedno na taj način oda počast preminulom prijatelju i kolegi.
DEATH DTA koji će ponosno uzdići čuveni logo benda DEATH iznad bine Doma omladine Beograda biće:

– Steve di Giorgio (Death, Testament, Sadus)
– Gene Hoglan (Death, Testament, Dark Angel)
– Bobby Koelble (Death)
– Max Phelps (Cynic)

Čast da upotpune i na pravi način otvore ovaj koncert dobili su fantastični Technical Progressive Death metalci OBSCURA iz Nemačke koji će promovisati njihov novi album Akroasis koji se u prodaji očekuje 5. februara naredne godine, a izdavač je Relapse Records.

DEATH DTA:
www.facebook.com/DeathDTATours

OBSCURA:
www.facebook.com/RealmOfObscura

Komentari