Koncert: CONSECRATION + SHARKS, SNAKES & PLANES

Cena ulaznice: 500 dinara u pretprodaji, na dan koncerta 700 dinara. Ulaznice  se u Beogradu mogu kupiti u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) i u Novom Sadu u Mungosu, kao i svim prodajnim mestima Eventima!

Jedan od najboljih live bendova na našim prostorima, grupa Consecration, ima beogradsku promociju novog, petog po redu studijskog albuma “Grob” u Amerikani Doma omladine Beograda u petak 4. septembra uz podršku sastava Sharks, Snakes & Planes.

Od pet studijskih albuma koja su objavili za 14 godina rada, Consecration će u Domu omladine Beograda promovisati “Grob” kao završni deo životne trilogije koju čine “Cimet“, “Univerzum zna“ (Geenger Records, 2013) i “Grob” (Geenger Records, 2015), ali i još uvek neobjavljene pesme, uz neizostavne hitove sa prva dva izdanja (“aux”, “.avi” ) zahvaljujući kojima su i stekli zavidnu bazu fanova širom Evrope.

“Univerzum zna” i “Grob” su albumi koji se širom regiona definišu kao “nešto najuzbudljivije što možete čuti sa domaćih prostora iz domena čvršćih žanrova”. Četvrtim i petim albumom na kojima su radili sa čuvenim Aaronom Harrisom (ISIS) i Jamesom Plotkinom koji potpisuju miks i mastering, samo su potvrdili svoj kvalitet koji se nadaleko pročuo, pa su tako prošle godine nastupali u Zagrebu kao gosti legendarnog sludge / doom benda Neurosis. Ove godine su rasprodali klub CK13 u Novom Sadu, otvorili glavnu binu Arsenal festa u Kragujevcu, nastupali na Metal Days festivalu u Tolminu u Sloveniji i nedavnim nastupom na Rock Village festivalu u Banatskom Sokolcu ostavili najsnažniji utisak.

Beogradski sastav Sharks, Snakes & Planes su svoje muzičke aktivnosti započeli u okviru “21st century grunge” pokreta. Debitovali su krajem 2011. singlom “Crni Gnoj” gostovanjem na Jelen Top 10 i ubrzo postali jedan od najaktivnijih rok grupa Srbije.

EP “Nebeska Mehanika” objavljen je za Long Play 2014, čija je naslovna pesma ubrzo i ekranizovana, a zatim su i pesme “Mi Plovimo Jugom” i “Crni Gnoj” dobile svoju video prezentaciju.

Sharks, Snakes & Planes su nedavno objavili svoj prvi “Official Live” snimak na youtube-u sa prošlogodišnjeg nastupa na Belgrade Beer Fest-u. Bend je koncertno aktivan u Srbiji i regionu (preko 150 koncerata) i planira novi studijski materijal početkom 2016.

Komentari