Festival hip hop kulture „BELGRADE JAM“

Organizacija: Route 011 uz podršku Doma omladine Beograda
Ulaznice za subotnji program festivala „Belgrade Jam“, po ceni od 400 dinara, mogu da se kupe na svim prodajnim mestima DD Tickets-a. Na dan programa, cena ulaznice 600 dinara
 
Juice, Prti Bee Gee, THCF i još mnogo drugih izvođača na dvodnevnom festivalu hip hop kulture „Belgrade Jam“, koji će biti održan 4. i 5. septembra u Domu omladine Beograda i KPTM-u.

 
Zbog neizvesnih vremenskih prilika, organizatori su odlučili da promene mesto održavanja i događaj smeste u zatvoreni prostor, ali su zato pružili ljubiteljima hip hopa mogućnost da dva dana uživaju u muzici, grafitima, fristajlu, brejkdensu i stritdensu.
 

Centralni događaj festivala biće osmočasovni muzički program, koji će početi u subotu u 20 časova u Domu omladine Beograda (sala Amerikana), a na kojem će među zvezdama večeri biti i Juice, koji je nedavno objavio novi album Hiphopium 3. „Brate mili, dođi u Dom omladine. Čekamo te tamo. Biće tamo mnogo repera… Biće mi jako zanimljivo da se pojavim i vidim glave“.
 
Prti Bee Gee, koji uveliko spremaju peti studijski album, pod imenom Petarda, takođe će se naći na festivalu i pozivaju ljubitelje hip hopa da im se pridruže. „Ko ne bude došao, imaće problem, na rep festival Beogradski džem“.
 
U danu kada će košarkaška reprezentacija Srbije odigrati prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu, tvorci himne „orlova“ THCF, izvešće ovu pesmu i druge svoje hitove na sceni Doma omladine Beograda. „Dođite na najveći festival pravog hip hopa u Srbiji, da kidamo zajedno i nove i stare hitove THCF-a. Ne propustite priliku da čujete THCF uživo jer je ovo verovatno poslednji nastup u Beogradu, do dugo planiranog velikog beogradskog koncerta. Vidimo se petog u Domu omladine. THCF je više od repa“.
 
Pored THCF, Prti Bee Gee-a i Juice-a, nastupiće i Fox i Belleti, Bvana i Lider, Smoke Mardeljano, Arafat & Black Ring Crew, Sick Touch, Goldie & Stambola (CSS), Lekr LTDFM, Cyam, MC Rima i Surreal, kao i specijalni gosti Marlon Brutal, Kurtoazija, Gazda Paja i Cjofo MC. A, za DJ pultom će se smenjivati Rokam, Mrki, Coldie, Papa Zho i Choda O.
 
Pre muzičkog programa, u subotu, u Domu omladine Beograda, od 16 do 18 časova, biće održan AllStyle Battle, takmičenja u breakdance-u i streetdance-u, a od 18 do 20 časova je na programu Masters Of Freestyle – MC Challenge, takmičenje u freestyle-u.
 
Dan ranije, u petak, 4. septembra, od 15:00 do 21:00, uz besplatan ulaz, u KPTM-u će biti organizovan Graffiti Jam, događaj na kojem će učestvovati renomirani crtači i nove nade street art-a. Tema njihovih radova će biti Beograd (011).
 
16:00 – 18:00 – AllStyle Battle
18:00 – 20:00 – MOFS – Masters Of Freestyle, MC Challenge

20:00 – 05:00
 
Muzički program / Koncert
Line up:
Juice
Prti Bee Gee
THCF
Fox i Belleti
Bvana i Lider
Smoke Mardeljano
Arafat & Black Ring Crew
Sick Touch
Goldie & Stambola (CSS)
Lekr LTDFM
Cyam
Mc Rima
Surreal
+
Gosti: Marlon, Kurtoazija, Gazda Paja, Cjofo Mc

Dj Rokam
Dj Mrki
Dj Coldie
Dj Papa Zho
Dj Choda O

Komentari