Koncert: 3 u 1 // Viseći Vrtovi Vavilona, LUR i Tea Break

Dom omladine Beograd poziva sve zainteresovane na večernje druženje u petak 1. februara uz kvalitetnu degustaciju muzičkog mix-a serviranog u 100% punk rock pakovanju “3 u 1“

Za vaše raspoloženje i emotivni naboj pobrinuće se sledeći VIS-ovi: Viseći Vrtovi Vavilona, LUR i Tea Break.

 

Viseći Vrtovi Vavilona – relativno nov bend oformljen 2011 godine , zvanično predstavlja beogradskoj publici svoj debi album ”Indigo deca“ (MTV Serbia jun 2012) preporučenog od strane nekolicine web magazina i muzičkih kritičara kao jedno od izdanja godine. Trojka koja sa sobom nosi dosta iskustva a njihova melodično ritmična gitarska svirka pojačana višeglasjem, zadovoljiće sve poštovaoce iste.

 

 

 

LUR – bend koji nam dolazi iz Kragujevca, aktivan još od 1998 godine. Od prvenca “Both ways”, preko pauze u 2008 godini, do albuma “Hteo To ili Ne” obljavljenog 2011 godine (Studentski kulturni centar Kragujevac), koji će u svom punom sjaju biti zastupljen i promovisan pomenute večeri, dragi nam gosti i dalje isporučuju punk rock u svom autentičnom maniru i garantuju odličnu svirku.

 

  

 

Tea Break – najpoznatiji anonimni nosioci punk rock scene , barem što se Beograda tiše. Momci svirkom najavljuju live izdanje pod nazivom “Second Hand Hero Sessions – live @ FDU” koje izlazi pod MTV Serbia etiketom. Svojevrsno izvodjenje albuma, koji nosi isto ime, uživo daje novu dimenziju pomenutom izdanju i predstavlja bend u onome gde su najkomotniji, a to je živa svirka.
Beskompromisan i ozbiljan pristup koji ovi bendovi imaju prema svojoj muzici u kombinaciji sa furioznim izvodjenjem uživo, ukoliko u jednom momentu ne pomislite da voz nailazi na vas, zaista jedini odgovor koji imamo jeste da poslušate starog i poštovanog Louis Armstronga i šta je on imao da kaže na tu temu. Zato pokrenite vaše umove i ponesite energiju, jer bendovi koji su zaduženi za muziku, imaju previše iste da ponude vama!

 

Komentari