KIŠOBRAN žurka – otvaranje sezone

U 23:00 Koncert ON TOUR // U 24:00 KIŠOBRAN ŽURKA
Cena ulaznice: 150 dinara

Nakon uspešne prolećne serije žurki u Domu omladine Beograda, sa prvim zahladnelim danima Kišobran se vraća u DOB. Za otvaranje nove sezone bend On Tour će nastupiti u holu i predstaviti  još uvek neizdat album prvenac! Nakon nastupa ovog akustičnog trija u Klubu počinje Kišobran žurka u punoj snazi.

On Tour je nastao kao sporedni projekat troje prijatelja koji su „samo želeli da provode vreme zajedno pišući pesme“. Ono što ih je spojilo je zapravo njihova zajednička ljubav premamuzici. U bendu su Ivana Smolović (Ika, Intruder) kao glavni vokal, na gitari i harmonici je Vlada Marinović (Ventolin), a na mandoli i harmonici je Marko Ćebić (Mothership Orchestra). Njihov stil je mešavina alternativnog kantrija, folk roka i akustične svirke. Istoimeni album prvenac se očekuje do kraja godine.

Kišobran je DJ i VJ kolektiv koji od 2007. organizuje indie-rock žurke po Beogradu. Na taj način, a i kroz razne izložbe i radionice promovišu alternativnu kulturu. Set liste su uvek probrane od svežih hitova i zlatnih klasika, od gitarskih rifova do električnih bitova, uz uslov da se pleše i skače i dobro provodi. Trenutni spisak najpuštanijih bendova izgleda ovako: Arcade Fire, Florence and the Machine, Black Keys, Foster the People, M83, Nežni Dalibor, The Hives, Editors, The Smiths, Lykke Li, The Rapture, Cults, The Maccabees, Beirut, Autopark, The National, Kasabian, Pulp, Two Door Cinema Club, Jarboli, M.I.A., The Vaccines, Does It Offend You, Yeah? Za prvo jesenje izdanje, osim uobičajenog izbora najuzbudljivijih numera iz istorije alternativne rok muzike, Kišobran sprema jedno malo muzičko iznenađenje u vidu tematskih blokova povezanih sa festivalom Slobodna zona

Komentari