FRIDAY HARDCORE NIGHT

Koncert: T-ERROR,  CUT OFF, TIBIA,  SOULCAGE, Few Reasons Why T-ERROR + CUT OFF + TIBIA + SOULCAGE + FEW REASONS WHY

 

Cena ulaznice: 300 dinara

T-ERROR (Hardcore / Niš)
T-error poslednji put viđeni u Beogradu 2009 god. Pored poznatih stvari iz 90-ih ovom prilikom biće promovisan i novi materijal. Iako je bend već zagazio u 21 godinu postojanja energija je na zavidnom nivou. Više informacija:
https://www.facebook.com/taleerror
https://www.youtube.com/user/youfalldown/videos

 
CUT OFF (Hardcore
/ Sofija)
Cut Off je četverac iz Sofije (na početku iz Blagoevgrada) koji postoji od 2002. Njihova muzika je mešavina brzih, jednostavnih i brutalnih metal i old school HC rifova u duhu 90-ih. To je njihov prvi nastup u Beogradu. Više informacija:
https://www.facebook.com/cutoffhardcore
http://cutoffhardcore.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/cutoffhardcore/videos

 
TIBIA (Metal / Hardcore / Beograd)
Bend koji sad već skoro 15 godina uspešno egzistira na ovim prostorima. Ovo će biti prva prilika nakon izlaska lyric videa za pesmu “Believers“, koji najavljuje split EP sa bendom Conviction, da ih vidite i da poslušate šta to još sve spremaju.
https://www.facebook.com/tibiametal
http://youtu.be/7gweIIX3Uy4

 
SOULCAGE (Hardcore / Gornji Milanovac)
Soulcage nedavno su izdali svoj prvenac i još jednom dokazali da su jedan od vodećih hardcore bendova u Srbiji. Bend sa svojom energijom i kvalitetom svakako vredi pogledati uživo!!
https://www.facebook.com/pages/Soulcage/131055110257404
http://soulcage.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/SoulcageGMHC

 
Few Reasons Why (Beograd)
Few Reasons Why je old school Hardcore bend iz Beograda. Članovi benda već dugi niz godina obitavaju na sceni svirajući u bendovima kao što su Rampage, Just, Moodaphte Brutala, Samostalni Referenti. Bend u ovom sastavu postoji od prošle godine kada im se priključio Marko na vokalu. Iza sebe imaju jedan demo EP na kome se našlo 6 pesama.

Komentari