BEOGRADSKA ZIMA: KONCERT POP ROK LEGENDI

U okviru manifestacije Beogradska zima, Grad Beograd i Dom omladine Beograda 30. decembra svim ljubiteljima rok i pop muzike poklanjaju vrhunski besplatan koncertni program na platou ispred Muzeja savremene umetnosti, na Novom Beogradu.

Od 20 časova nastupiće neki od najpoznatijih bendova iz zemlje i regiona: Kanda, Kodža i Nebojša, Nikola Pejaković Kolja, Vlatko Stefanovski i Kerber.

Kanda, Kodža i Nebojša su jedan od najboljih beogradskih sastava iz devedesetih, grupa čije poetska vizija gradskom života greje srca već generacijama.

Nikola Pejaković Kolja jedinstvena je pojava na sceni, a publika ga je zavolela zbog ličnog stava i specifičnog humora kojim opisuje stvarnost oko nas.

Vlatko Stefanovski je legenda, gitarista koji spada u najbolje svih vremena sa ovih prostora, sa uspešnom karijerom od skoro 50 godina.

Kerber je sastav koji je svojevremeno stvarao hard-rok zvuk u našoj zemlji, a u njihovom brzom ritmu uz glasne električne gitare ćemo završiti ovo koncertno veče.

Svako od pomenutih imena garantuje dobar provod svojom dugogodišnjom karijerom i velikom pesmaricom sastavljenom od hitova koje znaju generacije. To je više nego dovoljan razlog da se 30. decembra zaputite ispred Muzeja savremene umetnosti, na najbolju prednovogodišnju žurku u gradu!

 

Komentari