Кoncert: INFEST

Sve aktivniji srpski deathrash metal sastav INFEST obeležiće desetogodišnjicu rada koncertom u Domu omladine Beograda 7. februara 2014. godine. Proslavu decenije bavljenja ekstremnim zvukom i temama upriličiće svirkom i bendovi NADIMAČ, GOATMARE & THE HELLSPADES i ALITOR.

Cena ulaznice: 350 dinara.

 

Infest već duže vreme važi za bend koji je veoma aktivan i, pre svega, kvalitetan, što pokazuje i činjenica da sve češće imaju turneje po inostranstvu. Do sada su objavili albume “Anger Will Remain” (2006.), “Onward To Destroy” (2009.) i “Everlasting Genocide” (2011.). Takođe, bend je nedavno odsvirao koncerte u Rumuniji, Sloveniji i Italiji, a za 2014. godinu se priprema evropska turneja zajedno sa bendom PANYCHIDA.

Nadimač je bend koji je takođe veoma dobro poznat vernim fanovima ekstremnog zvuka. Rade od 2003. godine, objavili su više split izdanja, kao i tri full-length albuma.

Pančevci Goatmare & The Hellspades predstavljaju sve zvučnije ime na sceni, a za njih je karakteristična kombinacija rokabili i pank zvuka, uz odlične morbidno-humorističke tekstove. Oni su ovu godinu obeležili odličnim DIY izdanjem “13 Ways To Die“.


Alitor
je mladi progressive/melodic thrash metal bend iz Inđije, rade od 2011. a tokom 2012. godine su izbacili EP “Embittered”, dok je prvi full-length najavljen za februar naredne godine.

Komentari