FORUM BUDUĆIH LIDERA

Organizacija: Studentska organizacija AIESEC Srbija i Dom omladine Beograda

Studentska organizacija AIESEC Srbija, lokalna kancelarija Singidunum, nastavlja tradiciju organizovanja konferencije koja ima za cilj isticanje značaja modernog poslovanja u 21. veku. Ovogodišnji Forum budućih lidera održaće se od 17. do 21. marta 2014. godine u prostorijama Doma omladine Beograda. Kao i prethodne godine, konferencija će se sastojati iz tematski dana.

Prvi dan, 17. mart rezervisan je za Start up Forum, 18. za IT Forum, 19. za PR Forum, 20. za HR Forum i 21. mart za Sajam kompanija, odnosno Meet the Partners Day gde će učesnici konferencije imati priliku da na štandovima partnera – kompanija ostave svoj CV u potrazi za praksom, a moguće i kasnijim eventualnim zaposlenjem.

Poslednji dan konferencije rezervisan je i za odbranu Studija slučaja, odnosno Case study takmičenje, gde će učesnici imati prilku da iznesu svoje ideje i mišljenja za rešavanje problema iz realnog poslovanja kompanija. Najboljima će biti obezbeđene i prigodne nagrade.

Naravno, kao i prethodnih godina projekat se neće sastojati samo iz konferencije, već i iz propratnih aktivnosti. Za ovogodišnju propratnu aktivnost izabrana je besplatna IT škola na temu WordPress-a za srednjoškolce u saradnji sa SAE Institutom.

Kako edukativni sistem ne pruža studentima praktično iskustvo koje im je potrebno da bi se zaposlili ili pokrenuli sopstveni biznis, ovim projektom želimo da okupimo lidere sa tržišta kako bismo ulagali u bolju budućnost mladih.

Komentari