Projekcija filma “Dan nezavisnosti”

Režija: Roland Emerih (1996, 145 min)
Cena ulaznice: 100 dinara
Povodom svetske i domaće premijere nastavka kultnog naučno fantastičnog filma katastrofe “Dan nezavisnosti”, Dom omladine Beograda i MegaCom film prikazuju u petak 17. juna u 20.30 prvi deo ove napete filmske epske priče, sa spektakularnim vizuelnim efektima j velikim glumačkim zvezdama Holivuda iz 1996. Dođite da se zajedno podsetimo kako smo pre 20 godina spasli svet od vanzemaljske invazije, pre nego što pogledate drugi, podjednako spektakularan, nastavak priče.

Grupa ljudi koji su u pustinji Nevade preživeli razorni vanzemaljski napad na našu planet, organizuju otpor i 4. jula, na najveći američki nacionalni praznik, kreću u napad protiv moćnog neprijatelja iz dubokog svemira, u poslednjem pokušaju da spasu Zemlju od totalnog uništenja.

Reditelj i producent Roland Emerih, poznat po brojnim holivudskim spektaklima (Godzila, 10,000 godina pre n.e, Univerzalni vojnik, 2012 itd.) okupio je sjajne glumačke zvezde poput Vila Smita, Džefa Goldblama, Bila Pulmana i ostalih i uz vizuelne efekte koji do tada nisu viđeni napravio uzbudljiv i zabavan film.

Komentari