Eddie Izzard oduševio publiku u Domu omladine Beograda!

U prepunoj Velikoj sali Doma omladine Beograda sinoć je održan prvi od dva nastupa Eddie Izzarda, jednog od najvećih stand up komičara svih vremena. Izzard je u Srbiju došao po prvi put u svojoj karijeri, i to sa potpuno novom predstavom “FORCE MAJEURE”, sa kojom je nedavno započeo jednogodišnju turneju. Neposredno pre izlaska na scenu, ovaj čuveni stand up komičar izjavio je da jedva čeka nastup pred beogradskom publikom, koja je ulaznice za njegove predstave kupila za svega nekoliko sati od puštanja u prodaju.

Eddie Izzard nije pogrešio kada je rekao da očekuje spektakularno veče u Beogradu budući da su u publici ljudi koji zaista žele da pogledaju njegov šou.

Izzardov izlazak na scenu najavio je Srđan Dinčić, stand up komičar iz organizacije Standup.rs, koji je u uvodnom delu zabavio publiku desetominutnim nastupom na srpskom jeziku.

Eddie Izzard dočekan je sa oduševljenjem i uz dugačak aplauz, a publika se tokom čitave večeri od srca smejala beskrajno duhovitom i briljantnom nastupu.

Kao i uvek, Izzardov šou pun je nadrealnih komičnih priča, koje se na kraju povezuju u jednu tačku, u kojoj se komičar, na sebi svojstven način, pozdravlja sa publikom.

Nakon dvosatnog nastupa, Eddie Izzard ispraćen je ovacijama, a najveći fanovi imali su priliku da se sretnu sa ovim legendarnim komičarem u holu Doma omladine, postave mu pitanja i fotografišu se.

Pred beogradskom publikom, Izzard će nastupiti i večeras, 29. marta od 20h u Velikoj sali DOB-a, a ulaznice i za drugu predstavu rasprodate su još početkom februara.

Organizatori nastupa Eddie Izzarda u Beogradu su Mick Perrin Worldwide i Urbani Ured (London calling comedy), u saradnji sa Standup.rs i Domom omladine Beograda.

 

 

Komentari