Duplo rokenrol uživanje sa Štutgartom i Klopkom večeras u DOB-u!

Grupe Stuttgart Online i Klopka za pionira večeras od 21:00 u Klubu Doma omladine Beograda održaće zajednički koncert. Već godinama spadaju u najuzbudljivije andergraund rok bendove u našoj zemlji i predstavljaju veliki potencijal – jedinstvenu estetiku beogradskog alternativnog rokenrola. Cena ulaznice je 300 dinara.

Uoči večerašnjeg nastupa, Bojan Slačala iz grupe Stuttgart Online kaže: „Sa radošću najavljujem ponovni zajednički koncert grupa Klopka za pionira i Stuttgart Online u Domu omladine Beograda. Kao i do sada, svi ljubitelji andergraund zvuka moći će da uživaju u nastupima obe grupe, čije estetike iako na prvi pogled različite imaju osnovu u doslednom beskompromisu, koji je i osnovni razlog da posetite i podržite ovaj događaj.

Klopka će u novoj postavi premijerno, bez sumnje, isporučiti novu salvu tekstova, verovatno jednog od najvećih mislilaca kod nas trenutno, Milete Mijatovića.

Sa druge strane, naš tradicionalno dobro usvirani dvojac je spremio iznenađenje u vidu gostiju, i to: Oliver Svilan (eks Kriške) na klavijaturi i Dragan Knežević (eks Obojeni program, sada Artan Lili) na gitari.

Jednostavno, previše dobrih razloga da večeras od 21h svi budemo u Klubu doma omladine Beograda!“

Komentari