DOB i Eventim.rs strateški partneri u radu Blagajne DOB

Dom omladine Beograda obaveštava javnost da je na osnovu javnog poziva, raspisanog u cilju poboljšanja usluga našim posetiocima i građanima, kao strateški partner u oblasti prodaje ulaznica na Blagajni DOB izabran Eventim.rs.

Od 24. aprila 2012. u sklopu ovog kulturnog centra počinje sa radom nova Blagajna, vraćena na poziciju koja je do početka radova na rekonstrukciji bila u funkciji – prodajno mesto pored glavnog ulaza u Dom omladine, na Platou Milana Mladenovića.

Dom omladine Beograda i Eventim.rs, kao evropski lider u oblasti ticketinga na našim prostorima, u skladu sa potpisanim ugovorom u naredne četiri godine zajednički će organizovati i voditi rad Blagajne DOB. Pored ulaznica za sve programe u organizaciji Doma omladine, na Blagajni DOB će od sada moći da se kupe i ulaznice za sva druga gradska dešavanja, kao i za događaje u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi.

Eventim.rs svojim regionalnim prisustvom objedinjuje ponudu iz 8 zemalja Jugoistočne Evrope, tako da se od sada na Blagajni Doma omladine Beograda, mogu naći željene ulaznice za sve kulturne, muzičke i sportske manifestacije.

Ulaznice za program Doma omladine Beograda i sve događaje koji se odvijaju u njemu, od sada su dostupne širom Srbije na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na www.eventim.rs

Komentari