Tribina: ŠOK KORIDOR VS FEST

Ciklus: Šok uživo/Koridori DOB-a
Govore: Nenad Bekvalac i Aleksandar Radivojević

Nastavljamo sa tradicijom koja traje još od 2003. svake godine pred sam FEST, pokušavamo da damo alternativu u izboru koji nudi ŠOK KORIDOR.

Uvek smo smatrali da na FEST-u nema dovoljno žanrovskih filmova, pogotovu onih koji se bave šokom na bilo koji način. Nije nužno da film zalazi u horor ili fantastiku da bi ostavio razarajući utisak. Od kako postoji FEST uvek je bilo ovakvih filmova na repertoaru, u ranijim izdanjima mnogo više. Sada ih po našem mišljenju nema dovoljno. Izbor koji mi nudimo su filmovi koji su bili na raznim festivalima, čak i na istim onima sa kojih su filmovi koji će biti na samom programu FEST-a. Mi samo ukazujemo na filmove koji bi trebalo da budu naFEST-u a nisu. Pridružite nam se na tribini ŠOK VS FEST i odlučite da li je naš izbor bolji!

***************
Dom omladine Beograda sprovodi sve mere propisane od strane nadležnih organa, u cilju suzbijanja cirkulacije koronavirusa. Nošenje zaštitne maske je obavezno na programima DOB, u prostoru postoje dezo-barijere i sredstva za dezinfekciju ruku, vodi se računa o fizičkoj distanci i maksimalnom broju posetilaca u skladu sa propisima. Molimo publiku da bude odgovorna prema sebi i drugima, te da se pridržava propisanih mera.

Komentari