Tribina: KRATKI ŠOK

Ciklus: Šok uživo/Koridori DOB-a
Govore: Nenad Bekvalac i Aleksandar Radivojević

Na svakih nekoliko godina pravimo tribinu na kojoj predstavljamo kratke filmove. Ovo je forma u kojoj su pojedini reditelji napravili svoje najbolje filmove, a kada su se prebacili na dugometražne ostali su u senci.

Kratki filmovi najbolje pokazuju umeće autora da u vremenu od 5 do 25 minuta naprave dinamičnu priču, koja će biti napeta i puna obrta. Uvek predstavimo nekoliko filmova iz novije produkcije i nekoliko klasika koji su se izdvojili i doprineli šok umetnosti. Među njima ima onih koji imaju visoku produkciju i onih koji spadaju u domen treša, onih koji osvajaju festivale i onih koje su napravili filmski entuzijasti za manji krug ljudi ili, kako ih popularno nazivaju, „kućni filmovi“. Pridružite nam se na tribini KRATKI ŠOK 29.03. u 19.00 DOMU OMLADINE BEOGRADA.

 

***************
Dom omladine Beograda sprovodi sve mere propisane od strane nadležnih organa, u cilju suzbijanja cirkulacije koronavirusa. Nošenje zaštitne maske je obavezno na programima DOB, u prostoru postoje dezo-barijere i sredstva za dezinfekciju ruku, vodi se računa o fizičkoj distanci i maksimalnom broju posetilaca u skladu sa propisima. Molimo publiku da bude odgovorna prema sebi i drugima, te da se pridržava propisanih mera.

Komentari