Tribina: IZOLACIJSKI ŠOK

Ciklus: Šok uživo/Koridori DOB-a
Govore: Nenad Bekvalac i Aleksandar Radivojević

Da bi zaokružili tematiku, kojom smo počeli da se bavimo na prethodne dve tribine i, na neki način, napravili trilogiju kojom ćemo obuhvatiti sve što je aktuelno kod nas i u svetu u poslednjih nekoliko meseci, na ovoj tribini ćemo se baviti izolacijom.

 

 

Prvo smo obradili filmove na temu virusa, potom smo se bavili atmosferom neizvesne budućnosti koju možemo videti u kinematografskim delima koja prikazuju šta se sve dešava neposredno pred apokalipsu, tako da je logičan nastavak izolacija. Prošetaćemo se kroz istoriju kinematografije i prikazati inserte iz filmova koji prikazuju kako se glavni junaci bore, izdržavaju u ograničenom prostoru i da li su se samovoljno zatvorili ili ih je neko naterao. Pridružite nam se u istraživanju IZOLACIJSKOG ŠOKA 28.09. od 21 sat, u DOMU OMLADINE BEOGRADA.

 

***************
***Dom omladine Beograda sprovodi sve mere propisane od strane nadležnih organa, u cilju suzbijanja cirkulacije koronavirusa. Nošenje zaštitne maske je obavezno na programima DOB, u prostoru postoje dezo-barijere i sredstva za dezinfekciju ruku, vodi se računa o fizičkoj distanci i maksimalnom broju posetilaca u skladu sa propisima. Molimo publiku da bude odgovorna prema sebi i drugima, te da se pridržava propisanih mera.

Komentari