Tribina: GURU ŠOK

Ciklus: Šok uživo/Koridori DOB-a
Govore: Nenad Bekvalac i Aleksandar Radivojević

Ovu godinu počinjemo tribinom GURU ŠOK i temom koja je često aktuelna, a tiče se iskorišćavanja i zloupotrebe od strane onih koji bi trebalo da nas vode kroz promene u životu i da nas obuče za svet u kome nije lako živeti, ili od strane onih kojima se obraćamo kada nam je teško u životu.

Poverenje se često zloupotrebljava i vrlo brzo prerasta u fizičko ili seksualno nasilje koje može dovesti do smrtnog ishoda. Pojedine osobe mogu toliko da vas slude da biste sve uradili za njih: od ponude svog tela do toga da ubijete. Ovo je tema koja se stalno provlači kroz istoriju kinematografije i pozivamo vas da nam se pridružite u istraživanju GURU ŠOKA, 22. februara od 19 časova u DOMU OMLADINE BEOGRADA.

 

***************
Dom omladine Beograda sprovodi sve mere propisane od strane nadležnih organa, u cilju suzbijanja cirkulacije koronavirusa. Nošenje zaštitne maske je obavezno na programima DOB, u prostoru postoje dezo-barijere i sredstva za dezinfekciju ruku, vodi se računa o fizičkoj distanci i maksimalnom broju posetilaca u skladu sa propisima. Molimo publiku da bude odgovorna prema sebi i drugima, te da se pridržava propisanih mera.

Komentari