Tribina: Druga sezona serije The Mandalorian i budućnost Ratova zvezda Трибина: Друга сезона серије The Mandalorian и будућност Ратова звезда

Tribina Društva ljubitelja fantastike “Lazar Komarčić”

Prošlo je godinu dana od Uspona Skajvokera, ali rane su i dalje sveže. Međutim, u trenutku kada su matori fanovi pomislili da je krajnje vreme da dignu ruke od ove franšize i zauvek gledaju samo originalnu trilogiju, dva gospodina od ranije poznata publici rešila su da im dokažu da nisu u pravu.

Mnogi smatraju da Dejv Filoni i Džon Favro sada na svojim poširokim plećima nose teret cele franšize. The Mandalorian nakon odlične prve sezone, nastavlja u velikom stilu, a šta o tome misle fanovi? Posle velikih trvenja u fandomu oko filmova iz tzv. Diznijeve trilogije, deluje da su Mando i beba Joda uspeli sve da nas pomire. Ali, da li je zaista tako? Kako smo zadovoljni drugom sezonom, šta očekujemo od eventualne sledeće, kao i od niza spin-of serija koje je Dizni takođe najavio? O ovim i još mnogim pitanjima vezanim za budućnost ove legendarne franšize raspravljaju Nikola Silić, Filip Đorđević (HoloNet) i moderatorka Sofija Vuković Petrik.

Tribina je virtuelna na YouTube kanalu Društva.

Komentari