PROMOCIJA KNJIGE „PRELEPI DRAGONJIN“ Nemanje Jovanovića

Knjiga “Prelepi Dragonjin” predstavlja “sasvim neobuzdano” svedočanstvo o uzvišenom stradanju. Autor na jedan verodostojan način predočava čitaocu tragičku estetiku života, nudeći sliku fatalne ljubavi, i provlačeći jedan individualni život kroz prizmu Večnog i Univerzalnog. “Prelepi Dragonjin” jeste delo o neupitnoj snazi sećanja, jedno duboko potresno delo, koje u izvesnoj meri opipava puls samog vremena.

 

Učestvuju:
Nemanja Jovanović Manja – rođen je u Beogradu, 19. septembra 1990. godine, gde je završio osnovnu i srednju školu, da bi 2013. godine diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu, kao student generacije. Poslednjih nekoliko godina bavi se advokaturom.

Mladen Pecović – gitarista, kompozitor i aranžer rođen je 1982.godine u Užicu. Od svoje Petnaeste godine života svira električnu gitaru. Nakon školovanja opredeljuje se za profesionalnu muzičku karijeru. Sarađivao je sa umetnicima različitih muzičkih senzibiliteta.

Maja Lukić – diplomirana glumica Fakulteta dramskih umetnosti. U biografiji ima mnogo odigranih predstava u Narodnom pozorištu, Madlenijanumu, kao i mnogobrojne predstave za decu u Pozorištu “Boško Buha”.

Moderator: Sergej Beuk, programski urednik DOB

Komentari