Promocija knjige “EPICENTAR” Gorana Savića

Druga knjiga iz serijala „Epicentar“ opisuje nova iskušenja kroz koja junaci iz istoimene muzičke grupe moraju da prođu na putu ka zacrtanom cilju. Viktor, dvadesetogodišnji student novinarstva i gitarista, izgubio je poverenje u instituciju porodice i ljubavi. Preko interneta upoznaje prijatelje sa kojima osniva bend `Epicentar`. Iako Viktor smatra da je vratolomni uspon koji je grupa za kratko vreme ostvarila nerealan, sumnje mu odagnava Lena, izuzetno talentovana klavijaturistkinja koja mu pomaže u komponovanju pesama, i koja mu vremenom postaje muzički uzor.

Iako su mnogi opijeni muzikom koju Viktor i Lena stvaraju, neverovatan uspeh `Epicentra` u pomalo zaboravljenom gradu izaziva i probleme. Kada se oko benda pojave spletke i pritisci od strane sumnjivih ljudi, `Epicentru` preti raspad uprkos velikoj popularnosti. Na Viktoru je da pokuša da spasi grupu, ali i da se suoči sa ljudima koji su statusno moćniji od njega kako bi zaštitio svoju prijateljicu Lenu, ogrnutu velom misterije.

Goran Savić je rođen 1987. godine u Beogradu, gradu u kojem je i odrastao, i u kojem i dan danas živi i radi.

Ljubav prema pisanoj reči pokazao je još u školskim danima, kada se i javila želja da jednog dana, na svojim policama, ugleda svoje književno delo.

Prvi od tri romana iz serijala „Epicentar“, predstavlja upravo kulminaciju želje za pisanjem i ljubavi prema muzici.

Komentari