Predavanje Zorana Milivojevića: “ARHETIPOVI LJUBAVI”

U organizaciji časopisa BGONLINE, 14. februara u Domu omladine Beograda biće održano prvo predavanje Zorana Milivojevića iz ciklusa “Ljubav na psihoterapiji”, na temu “Arhetipovi ljubavi”.

Nikad nije bila veća potraga za ljubavlju, ali i nikad nije bilo više ljubavne nesreće, razočaranja, usamljenosti, razvoda… Zato je potrebno upoznati svoje nesvesne procese, bilo da oni dolaze iz individualnog, porodičnog ili kolektivnog nesvesnog. Arhetipske predstave su ono što dominira najdubljim slojevima nesvesnog i utiče na naše ljubavne izbore. Nesvesni procesi su ključni u zaljubljivanju. Oni nam „biraju“ osobu koju ćemo zavoleti, ali rezultati takvog načina biranja nisu baš sjajni.

Najvažnija poruka predavanja psihoterapeuta Zorana Milivojevića “ARHETIPOVI LJUBAVI” će se odnositi na značajnu ulogu nesvesnog u izboru partnera i u istrajavanju u vezi.

– Mnogi su „ranjeni“ u detinjstvu kad je ljubav u pitanju, pa očekuju od partnera da im zaleči te rane iz prošlosti. Neki koji su bili voljeni imaju ideju da će partner da im daje istu onu ljubav koju su davali mama i tata. Ali, glavni preduslov je dobar izbor partnera. Da bi neko znao da izabere, mora znati šta traži, moraju se dogovoriti njegov svesni i nesvesni deo ličnosti- objašnjava Zoran Milivojević i poziva vas da 14.februara u Domu omladine upoznate osam Arhetipova ljubavi.

Zoran Milivojević je najpoznatiji psihoterapeut na Balkanu. Autor je kultnih knjiga “Emocije” i “Formule ljubavi”, a njegovo ime nalazi se i među autorima “Svetske knjige o ljubavi”, najvećim autoritetima iz celog sveta koji su osvetleli sva lica i naličja ljubavi u knjizi “Svetska knjiga o ljubavi” u kojoj Zoran Milivojević između ostalog poručuje da zaljubljenost nije prva faza ljubavi, već prvi korak ka razočaranju.

Cena ulaznice 1200 rsd
Ulaznice se mogu kupiti na www.tickets.rs i na Ticket Vision prodajnim mestima.

Komentari