Predavanje: KAKO SU DRUŠTVENE MREŽE PROMENILE KOMUNIKACIJU

Predavač: Miloje Sekulić, E-PR direktor i suvlasnik digitalne agencije Homepage.

Društvene mreže su na scenu marketinških komunikacija stupile tiho krajem prve decenije ovog veka i bile posmatrane sa podsmehom.

Takav odnos prema društvenim mrežama je posledica nerazumevanja dubokih promena koje društvene mreže donose u samu suštinu komunikacija vraćajući komunikacije iz sfere medija tamo gde prirodno pripadaju – odnosu među ljudima. Predavanje je pokušaj jednostavnog predstavljanja ovog fenomena i poziv na njegovo prihvatanje dok još nije (pre)kasno.

 

Miloje Sekulić, E-PR direktor i suvlasnik digitalne agencije Homepage.

Internet i poslovni konsultant. Vlasnik konsultantske Internet agencije i suvlasnik digitalne marketinške agencije Homepage. Rođen 8. juna 1966. u Beogradu. Diplomirani inženjer i novinar. Član Udruženja poslovnih konsultanata Srbije (UPKS), Nezavisnog udruženja novinara (NUNS) i Društva Srbije za odnose sa javnošću. Jedan od osnivača Srpske asocijacije menadžera (SAM).

Od 1. februara 2007. direktor je Sektora za online PR u agenciji McCann Erickson Public Relations. Radeći za kompanije Coca-Cola, Carlsberg, Telenor, Toshiba, HP, Eurobank EFG, Tigar, MK Group, Bambi-Banat i mnoge druge postavio je temelj E-PR struke u Srbiji. Dobitnik je tri PRiznanja za E-PR kampanje koje je radio u agenciji. Od maja 2009. radi i kao direktor online izdavaštva u firmi Futuremedia.

Od 1. marta 2011. radi kao samostalni Internet i poslovni konsultant i predaje E-PR. U junu 2012. sa partnerima osniva full service digitalnu agenciju Homepage.

Komentari