Novogodišnja STRIPOMANIJA „Čarobne knjige“: Tribina o Žodoverzumu

Na NOVOGODIŠNJOJ STRIPOMANIJI 2019. „Čarobna knjiga“ organizuje tribinu posvećenu liku i delu jednog od najvećih i najkontroverznijih stvaralaca u devetoj umetnosti, Alehandra Žodorovskog, pod nazivom ŽODOVERZUM. Na tribini učestvuju Borislav Pantić (glavni urednik „Čarobne knjige“) i Zoran Janjetov.

Ovaj strip-autor nekoliko dela iz Žodoverzuma svakako je najpozvaniji da govori o ličnom iskustvu u radu sa Alehandrom, kao i o samom fenomenu kompleksnog multiverzuma koji je nastao iz uma čileansko-francuskog umetnika. Nakon razgovora, Zoran će prisutnim i zainteresovanim ljubiteljima potpisati primerke stripova na kojima je radio.

Dođite u Dom omladine Beograda 27. decembra u 19 časova, ulaz je slobodan, a tribinu ćemo održati u Tribinskoj sali, do koje se dolazi kroz ulaz iz Makedonske ulice.

Ne zaboravite da ponesete svoje primerke stripova koje potpisuje Zoran Janjetov, a svratite i u našu striparnicu u Dečanskoj 5 jer tamo, samo na dan tribine, 27. decembra, možete kupiti sve naslove „Čarobne knjige“ iz ŽODOVERZUMA po sjajnim cenama, s 33% popusta.

Komentari