MOJ FILM JE BOLJI OD TVOG #1

Ulaz: 100 dinara

5 pitanja o filmu / 3 gosta / 2 minuta za odgovor / 1 pobednik
Tribina, kviz, revolveraški obračun, rolerkoster. Žestoke diskusije o filmu kakve još niste videli! Novi program u Domu omladine za filmske entuzijaste, pasionirane gledaoce, poznavaoce trivije, i sve koje zanima film. Zabavne diskusije o filmu, ljudi koji poznaju film za ljude koji vole film.

Svakog meseca u Domu omladine Beograda različiti gosti odgovaraće na po pet pitanja voditelja. Svaki gost imaće po dva minuta da odgovori na svako pitanje, kao i po 30 sekundi da replicira i komentariše odgovore drugih. Voditelj će bodovati svaki odgovor, ceneći znanje, kreativnost i ubedljivost argumenata odgovora. Gost koji osvoji najviše bodova je pobednik. U slučaju nerešenog rezultata, dva izjednačena gosta idu u tie-break, dobijaju blic-pitanje a publika glasanjem određuje ko je dao ubedljiviji odgovor.

Dobrodošli u filmski ring Doma omladine Beograda!

Ovog utorka prštaće oko pitanja koji vam je omiljeni film koji je prikazan na FEST-u bilo koje godine, koje je najveće razočaranje na FEST-u, koji je najbolji film koji je režirao Stiven Spilberg, a koji je najbolji film koji je nastao u našem regionu i koji je najbolji film koji nije bio nominovan ni za jednog Oskara ove godine.

Prvi koji izlaze na crtu su: reditelj Milutin Petrović, filmski novinar Miljan Tanić i spisateljica i novinarka Ana Vučković.

Autori i sudije: Sofija Vuković, Miloš Petrik i Miloš Cvetković

Komentari