Debata: “Da se ne lažemo”

Organizacija: ISTINOMER // Projekat ISTINOMER DEBATE 2012.
Moderatorka debate: Suzana Trninić

Učesnici debate su: Jelena Trivan (DS), Miloš Aligrudić (DSS), Vlajko Senić (URS), Dijana Vukomanović (SPS), Zorana Milanović (SNS), Zoran Ostojić (LDP), kao i predstavnik SRS.

Kako stranke misle da reše problem nezaposlenosti, da li će evropske integracije i dalje biti prioritet u spoljnoj politici, kakav će biti odnos prema Kosovu i šta partije mogu da obećaju da će uraditi ako dođu na vlast, saznajte na velikoj javnoj debati “Da se ne lažemo” u organizaciji Istinomera.

Sajt “Istinomer” (www.istinomer.rs ) pokrenuo je u predizbornom periodu seriju lokalnih debata po Srbiji. Jedna od planiranih debata je i nacionalna debata u Beogradu.

Na debatama će učestvovati kandidati političkih stranaka, a teme će biti odgovornost političara, predizborna obećanja i rešavanje aktuelnih problema.

Sajt “Istinomer” pokrenut je pre više od dve godine sa ciljem da promoviše odgovornost za javno izgovorenu reč funkcionera i da u isto vreme građanima služi kao orijentir na političkoj i društvenoj sceni, a medijima kao izvor. Sajt “Istinomer” posetilo je blizu milion građana, analizirali smo više od 1500 izjava javnih funkcionera i proširili mrežu na 35 gradova Srbije. Proveravali smo koliko političari ispunjavaju data obećanja, koliko govore istinu i da li su dosledni u svojim stavovima.

Svoj dolazak možete potrvditi na Facebook stranici.

Pitanja učesnicima debate možete postaviti na Facebook stranici ili putem Twittera korišćenjem hashtaga #debate2012 .

Komentari