4. Startit Tech Meetup

Ovog ponedeljka, 8. decembra od 18č održaće se 4. Startit Tech Meetup u Domu omladine Beograda. Tema ovog okupljanja biće klijentski JavaScript frejmvorci – poslednjih godina vrlo popularni Angular, kao i sve popularniji Ember. Prvo predavanje održaće Dory Zidon, koje će biti u obliku radionice gde će se na licu mesta kucati Ember aplikacija. 

Dory je konsultant, preduzetnik i senior developer i dolazi nam iz Izraela. Radio se za Microsoft i Travelocity, a u poslednjim godinama izgradio je kompanije u Izraelu i Australiji, a sada novi tim kreira u Srbiji.

Dory voli da isprobava nove tehnologije i trenutno mu je najzanimljiviji Ember, a zbog čega i šta je ono što radi u njemu podeliće sa posetiocima i kroz live coding.

Na drugom predavanju će Ilija Studen govoriti o tome kako je Angular primenjen u okviru ActiveColab-a. Sa posetiocima će podeliti sa kojim izazovima su se suočavali prethodnih godina, kako su rešili neke probleme, koje su za njih najveće prednosti ovog frejmvorka i zbog čega su se baš za njega odlučili.

Prisustvo je besplatno, jedino što treba je da se prijavite: http://startit.rs/tech-meetup-o-javascript-frejmvorcima-emberu-i-angularu/

Komentari