BEOGRADSKI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA I PRAKSI 2016.

Organizatori: Sekretarijat za privredu grada Beograda, Nacionalna služba zapošljavanja – filijala Beograd, Privredna komora Beograda i Dom omladine Beograda
Filijala za grad Beograd Nacionalne službe za zapošljavanje poziva sve zainteresovane na veliki Beogradski sajam zapošljavanja i praksi, koji će se održati 18. aprila 2016. godine, u Domu omladine Beograda, od 10 do 16 sati.

 
Ponudu slobodnih poslova predstaviće 80 firmi iz Beograda, kojima je potrebno više od 2.000 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: menadžera prodaje, operatera na računaru, prevodioca za engleski i italijanski jezik, profesora, proizvodnih radnika, hranitelja, radnika obezbeđenja, vozača, inženjera, prodavaca, pica-majstora, savetnika za osiguranje, mesara, kasira, magacionera, medicinskih sestara i lekara specijalista, baštovana, programera, šivača, vaspitača, pravnika, auto-električara, auto-mehaničara, konobara, kuvara, higijeničara, građevinskih radnika, armirača, tesara, turizmologa…
 
Na Beogradskom sajmu zapošljavanja 4 firme će ponuditi i profesionalno usavršavanje kroz stručnu praksu – za 45 nezaposlenih mladih.
 
Svi koji su u potrazi za poslom imaće priliku da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju svoje radne biografije (CV). Na štandu Nacionalne službe moći će da se dobiju informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena i pomoć u pisanju radne biografije (CV).

Komentari