Bend ZOSTER svirkom na Zidiću najavljuje koncert u DOB-u

Bend Zoster, kao deo priprema i zagrevanja za veliki beogradski koncert (11. oktobar, Dom omladine, Amerikana, organizacija RockSvirke) na kome će pored starih, svirati i kompozicije sa novog albuma Srce uzavrelo koji se će se pojaviti na jesen, odlučili su da održe kratak besplatni koncerti na sceni “Zidić”, na Platou Milana Mladenovića ispred DOB-a u petak, 10. oktobra u 13:00.

Uz to, fanovi će ispred DOB-a moći da se druže i fotografišu sa članovima Zostera.

Novi album Zostera “Srce uzavrelo” biće objavljen ove godine, a prvi singl Gavrilo zvanično je promovisan u aprilu ove godine nakon čega je usledio i video spot. Album je snimljen u sledećem sastavu:

Mario Knezović – vokal
Atilla Aksoj – gitara
Adis Sirbubalo – klavijature
Nikola Galić – bas
Goran Rebac – bubnjevi

 

„Vrlo sam zadovoljan albumom i činjenicom da smo za ukupno 11 radnih dana završili sve, od snimanja do masteringa, a pjesmom Gavrilo najavljujemo novi album kojim će publika, nadamo se, biti zadovoljna jednako kao i članovi Zostera“, rekao je frontmen Mario Knezović.

 

Ulaznice za koncert 11.10. u DOB-u su u prodaji putem servisa Eventim Srbija, kao i u prodavnici FELIX Shop, TC Sremska. Cena: pretprodaja 600 dinara, prodaja na dan koncerta 900 dinara.

Intervju sa Mariom Knezovićem, povodom predstojećeg koncerta u Domu omladine Beograda pročitajte na OVOM LINKU.

Komentari