Bend REPETITOR najavljuje uzbudljiv koncert 8. februara u DOB-u!

Beogradski alternativni trio Repetitor, jedan od najglasnijih i koncertno najaktivnijih bendova u Beogradu, nakon 7 godina i mnogo pređenih bina, klubova i kilometara, vraća se 8. februara u Klub Doma omladine Beograda! Pored nezadržive energije koju dele sa publikom na svakom nastupu, obećavaju i nekoliko novih pesama, ali i zanimljive goste. Iste večeri publici će se po prvi put predstaviti grupa Artan Lili, nova nojz-pop četvorka iz Beograda, već dobro poznata po hitu Džoni. Koncert počinje u 21 čas, a cena ulaznice je 500 dinara.

 

Repetitor se upravo vratio sa turneje po Evropi, u okviru koje su nastupali u Holandiji, gde već imaju vernu publiku, i po prvi put u Švajcarskoj i Nemačkoj.

 

Boris Vlastelica, gitarista i pevač Repetitora, u susret koncertu kaže: “U subotu ćemo svirati oko jedan sat, dobro poznati repertoar uz nekoliko novih pesama.  Sa nama sviraju drugovi iz prostorije za probe, Artan Lili, kojima je ovo prvi koncert. Reč je o novoj pop atrakciji, zanimljivog zvuka i postave. Očekujem sonični zvuk, dobar provod i uzbudljivo koncertno veče. Zato smo za koncert i odabrali Klub Doma omladine Beograda, kao omiljeni prostor za svirke u gradu.”

 

 

Repetitor je od nastanka svirao preko 200 koncerata u 13 zemalja, i prošao put od tinejdžerskog post pank benda do furiozne koncertne atrakcije i jednog od najboljih novijih bendova na ovim prostorima. Svu izazvanu pažnju itekako su opravdali na žestokim live svirkama i na dva dosadašnja studijska albuma; “Sve što vidim je prvi put”, koji je završio na vrhovima muzičkih lista 2008. godine, i “Dobrodošli na okean” od prošle godine, koji bend prikazuje u još oštrijem, sočnijem, zrelijem i iskrenijem izdanju.

Artan Lili je nova pop intervencija u gradu o kojoj se priča i koja se isčekuje još od objavljivanja spota za pesmu Džoni početkom prošle godine. Pesma je odjeknula u podzemnim krugovima, a sada su Elena, Marko, Dragan i Bojan spremni da izađu na površinu i predstave se publici po prvi put sa 12 pesama u samo 45 minuta.

 

 

Komentari