Promocija knjige i predavanje: Mirnije, lakše i srećnije roditeljstvo

Autor: Noel Dženis-Norton u saradnji sa Kreativnim centrom

Sa zadovoljstvom pozivamo roditelje, kao i sve one koji rade sa decom uzrasta od 3 do 13 godina, da prisustvuju promociji priručnika Mirnije, lakše i srećnije roditeljstvo, u izdanju Kreativnog centra.

Autorka Noel Dženis-Norton predstaviće revolucionarni program koji menja porodični život i čini ga harmoničnijim. Roditelji će primetiti da su deca postala poslušnija, samostalnija, obzirnija, samopouzdanija i spremnija za saradnju. Program opisan u knjizi vodi, korak po korak, ka mirnijem, lakšem i srećnijem roditeljstvu.

Noel Dženis-Norton
je diplomirala na Učiteljskom koledžu Njujorškog univerziteta i već više od četrdeset godina radi kao specijalista za učenje i ponašanje. Bila je učiteljica, peda­gog i savetnik za decu s posebnim potrebama, specija­lizovani tutor  za strategije učenja, direktor škole i predavač u školi roditeljstva. Noel je osnivač i direktor londonskog Centra za mirnije, lak­še, srećnije roditeljstvo, u kojem se radi s porodicama i orga­nizuju kursevi za roditelje dece svih uzrasta. Portparol je Nacionalne nedelje porodice, a radi i za Macaroni Kid, popularni vebsajt za roditelje u Sjedinjenim Državama.

Molimo vas da svoje prisustvo potvrdite na: beograd@americancorners.rs.

Komentari