AIESEC: Global Entrepreneurs program stručnih praksi

[VESTI NAŠIH PARTNERA]
Ti ne moraš da počneš iz garaže!

Pravo vreme za početak karijere? Ovaj trenutak! Jedan od načina za to jeste Global Entrepreneurs program stručnih praksi. Mnogo stvari si naučio na fakultetu ili pročitao negde na internetu, sada je vreme da ih testiraš u realnim situacijama, u inostranstvu na par nedelja.

Kroz ovaj program dobijaš mogućnost da u nekom od inostranih start up-a isprobaš svoje veštine marketinga, IT-a, poslovne administracije i prodaje a nakon toga da ih unaprediš. Usput možeš poboljšati komunikaciju na stranom jeziku koji znaš, naučiti neki novi, prilike idu u nedogled, ali ne treba zaboraviti da koliko uložiš toliko dobiješ, zato vreme trajanja prakse, tačnije, 6 do 8 nedelja treba iskoristiti na što bolji način.

Ono što je potrebno za ovu praksu jeste da si student, mlađi od 29 godina i poseduješ B2 nivo engleskog jezika. Naravno, ukoliko poseduješ i jaku želju da radiš na sebi, u dinamičnom okruženju prosečnog staru up-a i proživiš jedno kratko, intenzivno ali dosta poučno iskustvo to je dodatni znak da bi iz Global Entrepreneurs programa izvukao maksimum.

Više informacija o programu i organizaciji možeš naći na našoj fejsbuk stranici i na našem sajtu, dok prijavu možeš naći na linku. Pored toga možete nas kontaktirati i na mejl: globaltalent.singidunum@gmail.com.

AIESEC je prisutan u preko 120 zemalja i to ga čini globalnom mrežom za lični i profesionalni razvoj mladih. Tu mogućnost pruža kroz svoje programe internacionalnih praksi, članstvo i održavanje edukativnih i društveno odgovornih projekata.

Izazovi sebe!

Komentari