29. BDŽF: Rasprodate ulaznice i za koncerte Žulija Rezendea i Vidžej Ajera!

Dom omladine Beograda obaveštava javnost da su u okviru 29. Beogradskog džez festivala, pored ranije rasprodatih ulaznica za večerašnje koncerte Ane Sofrenović i benda Fish in oil, rasprodate i sve ulaznice za nastup  Žulija Rezendea sa Mariom Žoao i trija Vidžej Ajera! Za koncerte Lešeka Moždžera i Larsa Danijelsona u prodaji je još veoma mali broj ulaznica. 

I ulaznice za koncerte Julije Hulsman, kvarteta Ronin i Šai Maestro trija su veoma tražene i sve ih je manje iz sata u sat, pa bi publika trebalo na vreme da obezbedi svoje mesto na programima 29. BDŽF u Domu omladine Beograda!

 

Podsećamo da će svi koji nisu uspeli da obezbede ulaznice za večerašnji koncert imati ekskluzivnu priliku da uživo preko sajta Beogradskog džez festivala prate nastup Ane Sofrenović!

 

Takođe obaveštavamo ljubitelje džez muzike da će, u okviru pratećeg programa 29. Beogradskog džez festivala, u nedelju 27. oktobra od 13č biće održan besplatan koncert danskog benda Klokeblomst (Klökkeblömst). Ovaj novi sastav sa kreativne danske džez scene, predstaviće se publici u sali Amerikana Doma omladine Beograda, a potom održati besplatnu radionicu za učenike i studente džez odseka muzičke škole “Stanković” i FMU. Članovi Anders Banke – saksofon, Peter Danstrup – akustična bas gitara i Anders Provis – bubnjevi potiču iz većeg, internacionalnog orkestra Danstrup/Reptiles koji je dosad objavio dva albuma. 

 

Ulaznice za koncerte u sklopu 29. Beogradskog festivala su u prodaji preko EVENTIM mreže.

 

Više o programu 29. BDŽF na: http://www.belgradejazzfest.rs/

Komentari