2019 K-POP SVETSKI FESTIVAL U SRBIJI I KPOP KVIZ / NORAEBANG (Karaoke) ŽURKA

Ambasada Republike Koreje proslavlja 30. godišnjicu uspostavljanja diplomatskih odnosa između Koreje i Srbije, stoga svakog meseca organizuje bar jedan veliki kulturni događaj u znak te proslave, koji uključuje muziku, ples, hranu i programe vezane za korejsku kulturu uopšte. Ovog meseca Ambasada organizuje 4. K-pop World Festival u Srbiji, koji će se održati u četvrtak, 11. jula u 16:00 časova, u Domu omladine Beograda – Sala Amerikana.

 

K-pop World Festival je takmičenje u izvođenju korejskog popa, koji je važan za sve K-pop fanove u Srbiji, jer je to njihova šansa da pokažu svoje talente i izraze svoju ljubav prema K-popu.

Ove godine će 24 plesnih grupa i pevača takimčiti na 4. K-pop World Festivalu u Beogradu.

Ambasada Republike Koreje pozdravlja činjenicu da K-pop zajednica u Srbiji raste iz godine u godinu, i time čini izbor pobednika sve težim i težim, pobednik takmičenja u Srbiji potom ima priliku da budu pozvan u Koreju na finalni krug takmičenja.

Po završetku takmičenja, Ambasada organizuje K-pop kviz / Noraebang (Karaoke) žurku za sve prisutne u Domu omladine Beograda.

Dođite i pridružite nam se u proslavi!

Komentari