ZBOG VELIKOG INTERESOVANjA PUBLIKE NOVI KOMPLETI ULAZNICA ZA 31. BEOGRADSKI DžEZ FESTIVAL!

Prva količina kompleta ulaznica za Glavni program 31. Beogradskog džez festivala, po najpovoljnijoj promotivnoj ceni od 2500 dinara, rasprodata je za svega nekoliko dana!
Zbog velikog interesovanja publike, Dom omladine Beograda je povodom Svetskog dana džeza 30. aprila, za ljubitelje džeza i svoju vernu publiku pripremio još jednu ograničenu količinu kompleta ulaznica, po specijalnoj ceni 2900 dinara.

Vaučeri su u prodaji na Blagajni DOB i preko EVENTIM prodajne mreže, a podrazumevaju ulaznice za najmanje 6 koncerata u okviru Glavnog programa 31. Beogradskog džez festivala. U prodaji su prvi put i kompleti ulaznica za Ponoćni program (za najmanje 6 koncerata), po promotivnoj ceni od 1000 dinara.

 

Tokom naredne nedelje publiku očekuju i prve informacije o učesnicima ovogodišnjeg Beogradskog džez festivala, koji će biti održan od 27. oktobra do 1. novembra i nastaviće sa tradicijom dovođenja najboljih novih autora, najpopularnijih džez muzičara i zvezda, kao i svih proteklih godina. Cilj nam je da, kao osmatračnica umetničkih tokova, držimo našu sredinu u svakodnevnom kontaktu sa najznačajnijim zbivanjima u ovoj muzičkoj oblasti i srećni smo što je društvena zajednica prepoznala dragocenost ove misije. Najveće priznanje koje smo ikad dobili bila je vernost i podrška naše publike – ona se svake godine od obnavljanja festivala 2005. vraćala u sve većem broju, noseći nas i usmeravajući ka novim postignućima.


Beogradski džez festival je manifestacija od posebnog značaja za Grad Beograd, koji je i osnivač ove manifestacije
.

 

Komentari