YUGOSLAVIAN BBOYS – JC TIM na MISIJI BEOGRAD

Breaking – BBoying (Break Dance) Edukativna radionica YUGOSLAVIAN BBOYS  –  JC TIM // Na “Misiji Beograd” u Domu omladine imaćete priliku da upoznate JC tim, Yugoslavian bboys-e i da saznate nešto više o našoj kulturi i školici extremnih sportova. Radionica je otvorenog tipa, dobro su došli i oni koji se ne bave plesom a žele da saznaju nešto više o tome! Predavači: Miroslav Balog – bboy Goofy Vladan Krstić – bboy Kicja

Klub ekstremnih sportova “JC & co” se već godinama bavi razvojem ekstremnih sportova i urbanih kultura u Srbiji i na Balkanu. Jedan od njvećih projekata kluba u sveri ekstremnih sportova su Beogradska škola ektremnih sportova ( 2011. u saradnji sa Sekretarijatom za sport grada Beograda), Winner Of Belgrade (2007 Opština Novi Beograd, KzM grada Beograda, Gradsko Zelenilo) i JC tim (najuspešniji extremni sportisti i akrobatski plesači) .

Deo JC tima Yugoslavian bboys , godinama su odgovorni za širenje, napredovanje i održavanje scene Breaking – a (Breakdance – akrobatskoi ples ) kao kulture, na našim prostorima. Yugoslavian bboys, i kao družina a i pojednično, nosioci su najboljih rezultata na Balkanu i priznati su za jednu od najboljih skupina igrača u svetu.

Učestvovali su u brojnim takmičenjima, reklamama, pozorišnim predstavama, dobrotvornim koncertima… Organizatori su kvalifikacija za svetska takmičenja, dosadašnji najveći projekti su im Balkan War 1 (Opština Novi Beograd) i  Škola breaking -a (KzM Stari grad). Škola Breaking-a Yugoslavian bboys-a se nalazi na više lokacija u Beogradu i broji najviše članova u Srbiji. Učenici su se za sada pokazali kao odličan potencijal za inostrana takmičenja. Škola ekstremnih sportova uključuje: Skate , Role , BMX & Break.

 

 

Komentari