[VESTI NAŠIH PARTNERA] PRIJAVI SE ZA 11. OPEN IT

Jedanaesti Open IT koji organizuje najveća međunarodna studentska organizacija AIESEC održaće se 12, 13, 14. i 15. maja u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka. Konferencija će ove godine ugostiti 250 delegata i preko 10 vodećih kompanija u IT-u i srodnim oblastima. Pokriće teme kao što su liderstvo u informacionim tehnologijama, značaj tehnologija i inovacija za rešavanje društvenih problema nezaposlenosti, odliv mozgova i apatija kod mladih.

Ovom konferencijom želimo da pokrenemo inicijativu kod mladih i da im približimo njihovu buduću profesiju.

 Studenti, u zavisnosti od njihovog interesovanja i fakultetskog usmerenja, mogu da se odluče za jednu od sledećih tema kojoj će prisustvovati na konferenciji: IT menadžment, veštačka inteligencija, web dizajn, ljudski resursi, razvoj poslovanja ili digitalni marketing.

Znanje koje će studenti steći tokom ove konferencije iz nekih od ovih oblasti je namenjeno da im pomogne da ugrabe priliku koja bi mogla biti njihov naredni veliki korak u karijeri – praksa u inostranstvu, praksa u kompaniji ili pokretanje sopstvenog biznisa.

 

Na konferenciji ćete dobiti mogućnost da saznate koje se prilike našim studentima nude u inostranstvu, bilo to resavanje jednog od drustvenih problema, rada u startupu ili globalnoj korporaciji u oblasti IT-ja, marketinga, ljudskih resursa, web dizajna i prodaje.

 

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 125 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 

Projekat je otvoren za sve studente Beogradskog univerziteta, a prijave za jedanaesti Open IT možete naći na linku OVDE.

 

Takođe nas pratite na našoj Facebook stranici.

Komentari