[VESTI NAŠIH PARTNERA] Globalno selo – kultura sveta u Beogradu

U sklopu programa volonterskih i stručnih praksi koji organizuje najveća studentska organizacija AIESEC, održaće se događaj pod nazivom ,,Globalno selo u Beogradu” u ponedeljak 10.04. u periodu od 16 do 18č u Studentskom parku. Ukoliko želite da upoznate kulturu Tunisa, Turske, Portugala, Brazila, Italije, Rusije, Grčke, Nemačke, Austrije, Japana i Rumunije, a da ne napuštate Beograd, ovo je savršena prilika za vas.

 

Volonteri iz ovih zemalja će predstaviti tradiciju, običaje, kulturu svoje zemlje i omogućiti vam da vidite sve čari njihovih rodnih mesta.

 

Ovaj događaj oživljava ideju da je ceo svet zapravo jedno veliko, globalno selo i inspiriše nas da razumemo i cenimo jedinstvenost i različitost među nama i da na taj način damo pozitivan doprinos našem društvu.

 

Živeti raznolikost jeste jedna od glavnih ideja AIESEC-a i putem ovog događaja ljudi imaju mogućnost da osete kako je to živeti negde drugde, van Srbije, kakve običaje imaju drugi, kako razmišljaju, po čemu smo slični, a po čemu se razlikujemo.

 

Dođite i budite deo internacionalne atmosfere i duha koji stvaraju mladi, ambiciozni studenti iz svih krajeva sveta.

 

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 124 zemlje sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Više o samoj organizaciji možete saznati na www.aiesec.org.rs.

Komentari