UČENICI I STUDENTI ZA SAMO 100 DINARA GLEDAJU FILMOVE NA BELDOKSU U BIOSKOPU DOB!

Dom omladine Beograda i direkcija BELDOKS festivala omogućili su učenicima i studentima da za samo 100 dinara gledaju najreprezentativnije međunarodne dokumentarne filmove u Bioskopu DOB!Na Blagajni EVENTIM u Domu omladine Beograda, za sve projekcije u okviru 8. BELDOKS festivala u prodaji je po 50 ulaznica, koje koštaju 100 dinara.

Kupovina je moguća uz važeću đačku knjižicu, indeks ili Evropsku omladinsku karticu, koja je namenjena mladima do 30. godine, a izdaje se i u okviru omladinskog Turističko-informativnog kutka u centralnom holu Doma omladine. Ova akcija deo je kontinuirane misije Doma omladine Beograda, da mladima Beograda i Srbije omogući praćenje kvalitetnih programa po simboličnoj ceni.

 

U osmoj godini postojanja Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldoks, koji će biti održan od 8. do 12. maja, pred žitelje prestonice ponovo donosi najnagrađivanije dokumentarce iz čitavog sveta, istovremeno promovišući i najistaknutije dokumentariste sa ovih prostora. Kao i obično, radi se o neobičnim vizurama ovdašnje ili nekih udaljenih “stvarnosti”, sublimiranih u narativ toliko upečatljiv, toliko nabijen emocijama i značenjem da kod gledaoca izaziva utisak jači od doživljaja iz svakodnevne realnosti. Upravo zato, ovogodišnji Beldoks, organizovan pod sloganom “Stvarnije od stvarnosti”, želi da svojim stalnim, ali i nekim novim posetiocima po osmi put prenese zaljubljenost u magičnu dimenziju dokumentarizma, da ih zarazi afirmišućom snagom iznalaženja smisla u nesagledivim prostorno-vremenskim opažanjima ove predivne planete na kojoj živimo.

Program BELDOKS festivala u Domu omladine Beograda: https://www.domomladine.org/filmovi/beldocs-2015/

Sajt festivala BELDOKS: http://beldocs.rs/

Komentari