U DOB-u promovisan spot “SVET JE MUZIKA”

U Domu omladine Beograda, 22. juna 2015.godine promovisan je spot “Svet je muzika”.
Pesmu je komponovao Milan Đurđević, frontmen grupe “Neverne bebe”, a učestvovali su grupa Neverne bebe, muzičari Bilja Krstić, Ivana Jordan, Kiki Lesendrić, Aca Seltik, glumci Anđela Jovanović i Rastko Janković. Spot je rađen u produkciji AS MEDIA,  sniman je u Beogradu i prelepim predelima Bele Palanke.

Promociji su prisustvovali i kompozitori Rade Radivojević i Dragomir Miki Stanojević, koji će biti i članovi selekcione komisije UNFEST-a.

Inače, cilj Akusticarskog festivala mladih je promocija omladinskog autorskog stvaralastva. Konkurs za učešće na UNFEST-uu je otvoren do 1. oktobra, a detaljnije informacije se mogu dobiti na interent prezentaciji www.unfest.org.rs.

“Osnovna ideja ovog festivala je da promovišemo mlade ljude koji stvaraju autorsku muziku. Zahvalio bih se sjajnoj ekipi muzičara što su pristali da budu deo ovog projekta i da pomognu da talenat mladih ljudi dođe do izražaja. Takođe nam je ideja da promovisemo gradove i opštine u Srbiji, pa smo pokrenuli i promotivne koncerte na kojima, pored poznatih izvođača nastupaju i neafinmisani bendovi. Spot u Beloj Palanci je sniman zbog toga što je prvi festival bio u Beloj Palanci, a naša ideja je da se svake godine festival održava u drugom gradu. Ove godine, finale UNFEST-a će biti u Domu omladine Beograda”, kaže Dragan Jocić, direktor i izvršni producent UNFEST-a.

Komentari