Turnir Red Bull Player One Tурнир Red Bull Player One

Amaterski se baviš gejmingom, obožavaš LoL, hoćeš da postaneš najbolji u Srbiji i na planeti? Na pravom si mestu!

Predstavljamo ti gejming turnir Red Bull Player One koji će se održati 6. oktobra 2018. u Domu omladine, a na koji se možeš plasirati kroz kvalifikacije koje će startovati u septembru!

Kroz četiri vikenda u ovom mesecu održaće se po dva kvalifikaciona turnira u LoL-u, na svakom će učestvovati po 128 igrača (1024 ukupno), a na finalu-LAN eventu će se naći samo najboljih osam igrača – pobednici kvalifikacija!

Možda ćeš baš ti imati priliku da se takmičiš u Domu omladine, gde će završni koncept biti sledeći – best of 1 u četvrtfinalu, best of 3 u polufinalu i best of 5 partija u finalu.

Glavna nagrada za srpskog šampiona je put na svetsko finale Red Bull Player One u Brazilu. Postoji li lepša mogućnost da se sa amaterskog nivoa pređe na daleko ozbiljniji? Ovde svi imaju jednake šanse, i to u LoL-u koji je najasprostranjenija igra na svetu, sa više miliona aktivnih onlajn igrača u svakom trenutku!

U Brazilu će pobednika čekati gejmeri sa svih meridijana, iz Australije, Argentine, sa Jamajke, iz Portugala, Švedske, Grčke, Turske…

Spreman si na ovaj izazov i da za početak budeš najbolji od 1024 takmičara iz Srbije?

Ostani uz Red Bull, treniraj, a u narednom periodu te čekaju sve važne informacije o startu prijava za Red Bull Player One!

Komentari