SLADAK ŽIVOT – Festival poslastica i slatkiša

Pozivamo vas na dane uživanja u Domu omladine Beograda, 25. i 26. maja 2019. godine, na Festival poslastica i slatkiša SLADAK ŽIVOT!

 

Posetioci Festivala moći će da uživaju u zavodljivim, slatkim delikatesima proizvedenim ručno u radionicama malih proizvođača. Svi do jednog zaljubljeni su u svoj posao i to je najbolja garancija da će se i posetioci zaljubiti u njihove poslastice!

Biće izloženo bezbroj vrsta čokolade, širok izbor marmelade, džemova i slatkih kremova, divnih torti, pralina i bajadera, sitnih i krupnih kolača, fantastičnih sladoleda, meda, krofni, puslica i vanilica, francuskih medenjaka, slatkih pita i rolata, ukratko – neodoljiv izbor slatkih čarolija.
A biće i zdravih slatkiša, bez šećera i s malo kalorija.

Recept je jednostavan, kaže jedan od izlagača: „Prirodni sastojci vrhunskog kvaliteta + mnogo ljubavi + pregršt mašte = nezaboravan ukus koji nepca čini srećnim”.

Poslednji vikend maja u Beogradu, sam centar grada, kultno mesto za okupljanje – dovoljno razloga da zasladite sebi život i posetite Festival poslastica i slatkiša. Ili ako više volite – zasladite svojim prisustvom Sladak život.

 

? Gde? Dom omladine Beograda
? Kada? 25 – 26. maj od 10 – 21 časova
? Ulaz? 250 din, besplatno za decu do 10 god (u pratnji roditelja)

Komentari