SAJAM ZAPOŠLJAVANJA TOP JOB САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА TOP JOB

Jedanaesti po redu beogradski sajam zapošljavanja TOP JOB održava se 25. aprila 2023. godine u jednom od najdinamičnijih prostora u Beogradu – Domu omladine, u samom centru grada. Prednosti ove lokacije su: blizina fakulteta, dobra povezanost sa linijama gradskog prevoza i bogate promotivne aktivnosti koje će omogućiti da se TOP JOB na velika vrata predstavi potencijalnim kandidatima.

 

TOP JOB je idealna platforma za poslodavce koji vode računa o svom imidžu na tržištu rada, da predstave svoju kompaniju u biznis okruženju, ali i da se približe posloprimcima kroz direktan razgovor. Sajam TOP JOB je employer branding događaj i kao takav je odličan za privlačenje najboljih kadrova.

 

Ove godine na sajmu izlažu kompanije koje vam nude veliki izbor različitih poslova:
BeotelNet
Workforce Srbija
Ikea
Vox electronics
Joorney Srbija
Telekom Srbija
Computerland
Mondi Group
Brose

Uspinjača
Sax horeca
Oxy international

SOS dečija sela
Inoposlovi

HR konferencija

Svake godine tokom sajma okupljamo veliki broj HR profesionalaca koji tokom predavanja, panel diskusija i radionica usavršavaju svoja profesionalna znanja i veštine. HR konferencija pruža jedinstvenu mogućnost da zajedno sa ostalim HR profesionalcima tokom sajma usavršite svoje veštine i upoznate se sa novim trendovima, proizvodima i uslugama na tržištu.

 

Teme ovodogišnjih radionica na HR konferenciji su:

Kliring i koučing u menadžemntu i koučing
Sardanja i pregovaranje
Značaj saradnje u timovima
Balans između produktivnosti i odlaganja obaveza

Dođite na TOP JOB i pronađite TOP poslodavca i odslušajte korisne radionice koje će vam pomoći u ličnom i profesionalnom razvoju.

ULAZ JE SLOBODAN!

Komentari