Provedite leto razmišljajući o džezu

Nakon što je prva serija rasprodata, Dom omladine Beograda je rešio da svim ljubiteljima džeza ponudi još jedan ograničeni  broj kompleta za 30. Beogradski džez festival! Našim najvernijim posetiocima i najvećim ljubiteljima džeza nudimo ograničen broj vaučera za komplete ulaznica – najmanje 8 koncerata glavnog programa u četiri večeri jubilarnog izdanja Beogradskog džez festivala, po promotivnoj ceni od 2900 dinara. Kao i svake godine, u pitanju su najbolja mesta u salama u kojima će se koncerti odvijati.

Prodaja na blagajni Doma omladine Beograda i svim prodajnim mestima Eventima

Program 30. Beogradskog džez festivala, koji će se održati od 24. do 27. oktobra, predstaviće nam, kao i svake godine, najznačajnije umetnike domaćeg i svetskog džeza.

U ovoj godini slavimo redak jubilej – 30. izdanje Beogradskog džez festivala, pod sloganom “Sve zvezde džeza”. Osnovan 1971, pre 43 godine, festival je svojevremeno odigrao značajnu ulogu u otvaranju Beograda i Jugoslavije svetu, dovodeći veliki broj najznačajnijih džez umetnika onog doba. Ponovno pozicioniran kao jedan od najznačajnijih evropskih festivala, BDžF je tokom prethodnih deset godina svog novog života, sa uspehom doprineo novom otvaranju Beograda i Srbije ka muzičkim pravcima XXI veka, nastavljajući davno započetu misiju. Jednako vodimo računa o savremenim umetničkim tendencijama, vrednovanju tradicije, kao i dugoročnoj promociji domaće džez scene.

Ne zaboravite, krajem oktobra – SVE ZVEZDE DŽEZA su na Beogradskom džez festivalu!

Komentari