Standup.rs Veče otvorenog mikrofona 6

Usudi se i budi duhovit! Konkurs za nove stand up komičare je otvoren! U organizaciji udruženja Standup.rs, 8. decembra će se održati Veče otvorenog mikrofona Vol. 6, takmičenje za nove stand up komičare. Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma omladine Beograda, po ceni od 200 dinara. Prvih 100 studenata/učenika imaju popust od 50% (uz indeks i đačku knjižicu).

Prijave za takmičenje su se primale putem sajta www.standup.rs i na adresi standup@standup.rs i to zaključno sa 5. decembrom.

Učesnici otvorenog mikrofona koji su prošli na konkursu su: Ilija Jakšić, Jovanka Savić, Miloš Radojković, Uroš Paunović, Aleksandar Važić, Luka Antonijević, Bojan Tijanić, Danilo Stojković, Srđan Olman, Igor Krišan, Dušan Varničić, Dragoljub Boranijašević, Nina Trivković, Luka Drča, Miloš Nikolić, Stefan Đaković.

O otvorenom mikrofonu: takmičari imaju 5 minuta da pokažu žiriju i publici spremljeni nastup, a pobednik dobija kao nagradu nastupe u organizaciji Standup.rs i rad na materijalu jer tog trenutka ako dobije dobre kritike postaje potencijalni stand up komičar.

Program takmičenja vodi: Srđan Dinčić (Standup.rs)

Žiri: Minja Bogavac (dramska spisateljica), Una Senić (TV voditeljka), Igor Brakus (autor, radio voditelj), Nikola Škorić (glumac) i Dušan Bulić (TV scenarista)

Vidimo se!

Komentari