Standup.rs na MISIJI BEOGRAD

Organizacija Standup.rs se veoma rado odazvala pozivu da bude deo projekta Misije Beograd, i to 10. i 11. januara kada će od 19 časova članovi organizacije Standup.rs nastupati u klubu DOB.

Ove dve večeri će predstavljati uvod u 2013. godinu tokom koje će u Domu omladine Beograda biti organizovano veći broj večeri stand up komedije, a neka imena koja će Standup.rs i DOB dovesti, iznenadiće (veoma prijatno 🙂 sve ljubitelje ovog žanra.

10.1. 2013. Klub DOB u 19 časova
Srđan Dinčić – čovek koji ne voli narcisoidne ljude jer te budale misle da su lepši i pametniji od njega. Dobro podnosi poraze, ne podnosi pobednike i

Jelena Radanović – jedina dama u Standup.rs, koja je stand up om počela da se bavi, jer je lepša kad stoji. Uz podršku prijatelja počela da nastupa na rođendanima, slavama, svadbama i sahranama (kada je porodica pokojnika imala smisla za humor). Shvativši da sarme ne mogu da se zamene za džemper uplovila je u ozbiljnije vode, gde se uspešno davi.

11.1. 2013. Klub DOB u 19 časova
Nikola Silić – Kada je izračunao koliko vremena dnevno provodi prilepljen za stolicu, rešio je da počne da se bavi standup-om…a onda su mu rekli da pored stajanja mora i da priča fore.
I tako je sve počelo…a kako ce se završiti…najverovatnije u pijanoj orgiji a ako stvarno bude imao sreće, učestvovaće i žene…,

Aleksandar Perišić, čovek koji pokušava da objasni publici da je crni humor najbolji humor, a publika polako počinje i da ga razume

+ open miceri: Ivan Nikolić i Nemanja Dimitrijević (open miceri = oni koji pretenduju da budu stand up komičari i ovo su im neki od prvih nastupa u životu prim. prev)

Komentari