Predstava: ČIKAŠKE PERVERZIJE

Kultna predstava “Čikaške perverzije” ponovo uživa status apsolutnog hita pošto je dvadesetak dana unapred rasprodato i četvrto izvođenje predviđeno za 19. januar 2015. godine u velikoj dvorani Doma omladine Beograda (DOB). “Čikaške perverzije” sa Draganom Gagijem Jovanovićem, Brankom Pujić, Olgom Odanović i Igorom Ðorđevićem biće ponovo pred publikom 13, 14, 15. i 16. februara 2015. u DOB-u.

Ulaznica košta 1.000 dinara na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže Eventim.

“Čikaške perverzije”, rađene po motivima drame Dejvida Memeta “Seksualne perverzije u Čikagu”, od premijere 1993. do 2005. godine uživale su kontinuirani status hita kog je videlo preko 200.000 pozorišnih posetilaca.

Jovanović je posle skoro 10 godina pauze odlučio da vrati publici “Perverzije”, za nedavnu izuzetno uspešnu severnoameričku turneju (u okviru koje se stiglo i do Čikaga!), kao i za rasprodata izvođenja 18, 26. i 28. decembra u DOB-u.

“‘Čikaške perverzije’ su uvek izgledale isto, prosto su nepromenjive u svojoj biti. To je priča o ljubavi, o prijateljstvu, o problemima izmedu muškaraca i žena. To je tema za sva vremena. Takva je i predstava. Uvek će trajati baš zbog toga što se bavi najobičnijim, a u stvari najkomplikovanijim stvarima”, kaže Gagi Jovanović.

 

 

Komentari