Pojačalo druženje #004

Ako se prvi put susrećete sa Pojačalo druženjima, pogledajte ovaj video i verujemo da će vam biti jasnije o čemu je reč. Ako ne, onda ne moramo ništa da vam pričamo!

Najavljujemo vam novo druženje posle letnje pauze i godišnjih odmora – u četvrtak, 29. avgusta, ovog puta u Velikoj sali DOB-a, u poznato vreme. Ovo je prilika da se napunimo pozitivnom energijom i dobrim idejama, pa da i odmor koji većini sledi bude konstruktivniji nego obično.

 

Program:

17:30 – 18:15 Registracija učesnika – preuzimanje akreditacija i smeštanje u salu.

18:15 – 19:25 Panel diskusija – Internet oglašavanje – gde i od čega početi?

Učesnici:

  • Ivan Bildi, Likes & Cookies, Facebook advertising ekspert
  • Nenad Pantelić, Clickguard, Google Ads ekspert
  • Aleksandar Ašković, WittyCoyote, Youtube ekspert
  • Ognjen Vuković, Barcode, Advanced marketing ekspert
  • Miloš Aleksić, KupujemProdajem, Marketing strateg

Moderator: Miloš Maksimović

 

19:25 – 19:55 Priča o nastanku radnje Domaccini: Marija i Ivan Slović

Priča o razvoju online i offline radnje tradicionalnih neindustrijskih mesnih i mlečnih proizvoda. Koncept Domaccina je da pored proizvodnje sopstvenih proizvoda, pomažu malim proizvođačima da svoju proizvodnju standardizuju i uklope u zakonom i propisima postavljene norme, tako da mogu ići u slobodnu prodaju. Marija je jedan od vodećih ocenjivača bezbednosti hrane u raznim prehrambenim proizvodnjama, i svoje znanje veoma će rado podeliti sa učesnicima Pojačalo druženja.

 

20:00 – 21:00 Druženje i prilika za upoznavanje malih proizvođača hrane i pića

Spisak proizvođačaMingle, Ispeci pa reciPremier čokoladeVajati Prirodno, Domaccini, Moje Gnezdo, True Story, Poslastičarnica sladoled!

Svaki događaj, dakle, ima edukativni deo, nakon koga će slediti networking.

Znamo da možda niste baš svi vični veštini sklapanja novih poznanstava i približavanju ljudima koji žele da čuju vašu priču, zato smo odlučili da pokušamo da vam olakšamo tako što će neki od nas na događaju biti zaduženi da vam pomognu u tome i spoje vas sa ljudima koje biste baš želeli da upoznate na licu mesta.

 

Učešće na događaju je potpuno besplatno, ali je registracija obavezna a broj mesta ograničen.

 

Komentari