POBEDNICI DEMO MASTERS 8: KORA, LIMBO i UBRZO POTOM

Demo Masters serijal takmičenja posle praznične pauze nastavljen je u nedelju, 19. januara u Klubu Doma omladine Beograda. Šest novih bendova predstavilo se publici i stručnom žiriju, koji su imali zadatak da odaberu tri najbolja koja idu dalje. Članovi žirija su odlučili da u dalje krugove takmičenja pošalju dva metal benda – Kora (Beograd) i Limbo (Niš). Favorit publike bio je užički rok sastav Ubrzo potom. Pored pobednika, u takmičarskom delu programa svirali su i sastavi No I Pay (hc) iz Obrenovca, Mimo protokola (rok) iz Beograda i Cockblockers (rok) iz Kragujevca. 

U revijalnom delu programa nastupio je autorski bend Hrabri krojač iz Beograda.

 

Gostujući član žirija ove nedelje bio jemuzičar Vlada Kokotović, iz benda Goblini. On se pridružio redovnom sastavu: Vladimir Janković Džet, predsednik žirija; Olga Kepčija, Radio Beograd 202; Stevan Gojkov, glavni i odgovorni urednik magazina „Bravo“; Galeb Nikačević, predstavnik Doma omladine Beograda; predstavnik portala Tajm Mašin Mjuzik.

 

Pobednici Demo Masters takmičenja, između ostalih nagrada, dobiće i ekskluzivnu priliku da sledećeg leta nastupe na Platou Milana Mladenovića, u okviru programa „Koncerti na zidiću“ Doma omladine Beograda. Takođe, medijski prijatelji ovog takmičenja – BRAVO magazin, Radio Beograd 202, dnevne novine 24 Sata, pobednicima će obezbediti adekvatnu medijsku promociju.

 

Prijave za Demo Masters su još uvek otvorene, pa pozivamo mlade autorske i tribjut bendove i izvođače, svih rok i metal žanrova iz cele Srbije, da se prijave na demo.masters@hotmail.com. U prijavi je potrebno navesti naziv benda, mesto iz kojeg je bend, muzički žanr, kontakt telefon, kao i poslati audio snimak. Ukoliko bend nema audio snimak može poslati i video snimak nastupa uživo, bez obzira da li je sniman profesionalno ili mobilnim telefonom, amaterskom kamerom, fotoaparatom…

 

 

DEMO MASTERS takmičenje se nastavlja 26. januara u Klubu Doma omladine Beograda, kada će nastupiti novih bendovi!

Dođite na DEMO MASTERS u Dom omladine Beograda i glasajte za svoje favorite – pošaljite omiljene bendove u veliko finale zakazano za maj 2014. godine!

 

Komentari