POBEDNICI DEMO MASTERS 7: NEMESIS, MIRAZ, LAVLJA GANDŽA i INSANE

Na poslednjem koncertu Demo Masters takmičenja koje je održano u 2013. godini, a na kojem su se predstavili tribjut izvođači, četiri benda je prošlo u dalje krugove takmičenja.

Prema glasovima publike najbolji je bio sastav Nemesis (Arch Enemy tribjut), dok su po mišljenju žirija tri benda zaslužila da se plasiraju dalje: Miraz (Mizar tribjut), Lavlja gandža (brit rok tribjut) i Insane (Machine Head, Pantera, Fear Factory tribjut).

Pored njih, u takmičarskom delu programa nastupili su i Evillution (Metallica tribjut) i Tripple Double (hard rok i bluz tribjut), dok je van takmičarske konkurencije svirao obrenovački bend Bukowski.

DEMO MASTERS žiri: Vladimir Janković Džet, predsednik žirija; Olga Kepčija, Radio Beograd 202; Stevan Gojkov, glavni i odgovorni urednik magazina „Bravo“; Galeb Nikačević, predstavnik Doma omladine Beograda; predstavnik portala Tajm Mašin Mjuzik.

Pobednici Demo Masters takmičenja, između ostalih nagrada, dobiće i ekskluzivnu priliku da sledećeg leta nastupe na Platou Milana Mladenovića, u okviru programa „Koncerti na zidiću“ Doma omladine Beograda. Takođe, medijski prijatelji ovog takmičenja – BRAVO magazin, Radio Beograd 202, dnevne novine 24 Sata, pobednicima će obezbediti adekvatnu medijsku promociju.

 

Prijave za Demo Masters su još uvek otvorene, pa pozivamo mlade autorske i tribjut bendove i izvođače, svih rok i metal žanrova iz cele Srbije, da se prijave na demo.masters@hotmail.com. U prijavi je potrebno navesti naziv benda, mesto iz kojeg je bend, muzički žanr, kontakt telefon, kao i poslati audio snimak. Ukoliko bend nema audio snimak može poslati i video snimak nastupa uživo, bez obzira da li je sniman profesionalno ili mobilnim telefonom, amaterskom kamerom, fotoaparatom…

 

DEMO MASTERS takmičenje se nastavlja 19. januara 2014. u Klubu Doma omladine Beograda, kada će nastupiti novih bendovi!

Dođite na DEMO MASTERS u Dom omladine Beograda i glasajte za svoje favorite – pošaljite omiljene bendove u veliko finale zakazano za maj 2014. godine!

Komentari