POBEDNICI DEMO MASTERS 20: NEMESIS, EVAKUACIONI IZLAZ i MIRAZ

Na prvoj polufinalnoj večeri tribjut i kaver bendova, takmičenja DEMO MASTERS, u veliko finale su se plasirala tri benda. Najbolji i po mišljenju stručnog žirija i publike bio je ARCH ENEMY i KREATOR tribjut bend NEMESIS, do su drugoplasirani po žiriju MIZAR tribjut bend MIRAZ, a po publici EVAKUACIONI IZLAZ, hard rok kaver bend. Pored pobednika, publici su se predtavili i sastavi: MORFIUM (rok i hard rok kaver), EXERI (50-e i 60-e kaver bend) i FORBIDDEN PAST (treš metal kaver).

 

Kao gostujući bend, van takmičarske situacije nastupio je hard rok sastav NO PASARAN.

Članovi žirija Demo Masters takmičenja su: Vladimir Janković Džet, predsednik žirija; Olga Kepčija, Radio Beograd 202; Stevan Gojkov, glavni i odgovorni urednik magazina „Bravo“; Galeb Nikačević, predstavnik Doma omladine Beograda; predstavnik portala Tajm Mašin Mjuzik i Milan Ćunković, muzički novinar.

Demo Masters, najpopularnije i najdugovečnije takmičenje neafirmisanih rok grupa u našoj zemlji od novembra prošle godine, ponovo je deo programa Doma omladine, kao prva i veoma posebna najava proslave 50 godina ove institucije kulture i obrazovanja, tokom 2014. godine.


Predstavljamo vam mlade muzičare i otkrivamo nove talente!
Dođite na DEMO MASTERS u Dom omladine Beograda i glasajte za svoje favorite – pošaljite omiljene bendove u veliko finale!

Komentari